RO VÍZZEL AZ EGÉSZSÉGÉRT!

Legfőbb táplálékunk a víz!A tiszta víz érték, nélküle nincs egészség, nincs élet. A rendszeres tiszta víz fogyasztása alapja egészségünknek. Csak a tiszta víz képes szomjunkat oltani, és korunk népbetegségét, az alulhidratáltságot orvosolni. Ha kevés vizet iszunk, szervezetünk képtelen a salakanyagokat, mérgeket kiválasztani, így azok lerakódnak az érfalakon, az ízületi felszíneken és a belső szervek szöveti szerkezetein. A következmény: a nehézkesebb áramlás, az alacsonyabb oxigén szint, ami kedvez a betegségeknek és ideális feltételeket teremt a gombáknak.


Amikor szervezetünk vízhiányban szenved, jelzéseket küld: a fáradságérzés, az emésztési zavarok, később a gyomor, bélfájdalmak vagy a fejfájás jelzi, hogy valami nincs rendben. Néhány év elteltével ízületi problémák, magas vérnyomás vagy bőrbetegségek jelentkezhetnek.


Szomjasak vagyunk, de a vízivás helyett gyógyszerekkel fedjük el a tüneteket. A mellékhatások munkát adnak immunrendszerünknek, s közben a kórokozók, gombák felügyelet nélkül maradva elszaporodnak.


Eltelik 10-15 év és az eredmény: a magas vérnyomás, érelmeszesedés, ízületi betegségek, allergiák, gombás betegségek és a daganatok. Statisztikáink „beteges népességről” számolnak be!


Napjainkban egyre szélesebb körben válik ismerté a tiszta víz kedvező élettani hatása és egyre inkább odafigyelünk arra, hogy mit is iszunk. A csapvíz klóros, nitrátos és egyéb anyagokkal szennyezett, ezért nem isszuk szívesen. A koncentrált tápanyagokat tartalmazó „italok”: a tej, a cukorral vagy sóval ízesített üdítőital, a rostos gyümölcslé inkább ételnek számít, mert feldolgozásuk vizet igényel, ezért növelik testünk vízszükségleteit. A kávé, tea, az alkoholos italok vízhajtók, csökkentik testünk vízkészletét.


Az elfogyasztott vízmennyiség 1/3-a választódik ki vizeletként. Ha a bevitt víz kevés, vesénk túlkoncentrált és nem tud salaktalanítani! Mit jelent ez a számunkra? Testünk 2/3-a víz, ami egy 65 kilós személynél 43 litert jelent. Testünk víztartalmának 4-5 %-os csökkenése, már munkateljesítményünk 20-30 %-os hanyatlását eredményezi! (Ez kb. 2 liternyi relatív vízhiány!) Napi tiszta víz igényünk 2-3 liter. Ha a fentieket végiggondoljuk, és kiszámoljuk, mennyi tiszta vizet iszunk naponta, könnyen felismerjük: alulhidratáltak vagyunk!


A tiszta víz fogyasztása lehetővé teszi szervezetünknek a méregtelenítést, ezzel tehermentesíti immunrendszerünket és növeli ellenálló képességünket. Az elegendő tiszta víz fogyasztása védi vesénket. Javítja a keringést, ezáltal javul a szöveteink táplálék és oxigénellátása, amely növeli terhelhetőségünket, javítja koncentrálóképességünket, és frissé, energikussá formál bennünket!


RO víz fogyasztás hatásai:Kiváló az oldó hatása – oldja a zsírt, hatékonyan segít a fogyásban


Felgyorsítja a méregtelenítési folyamatokat, sejtszinten kiválóan méregtelenít                                                          


Erősíti az immunrendszert , a szervezet ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben


Segít az allergia megszüntetésében                                                                  


Segít csökkenteni a rossz koleszterin mennyiségét


Felgyorsítja a vérnyomás és szívproblémák megszüntetését


Hígítja a vért


Normalizálja a vese működést, gátolja a kőképződést                                                                                                                       

Kitisztítja a bélrendszert a salakanyagoktól, káros gombáktól


Újjáéleszti az elhalt béltraktust


Normalizálja az emésztést


Segít a cukorbetegség megszüntetésében


Megszünteti a szervezet vízhiányos állapotát                                      


A bőr visszanyeri rugalmasságát                                                            


Nagymértékben csökkennek a mozgásszervi

panaszok                                                            


Gátolja a tumorok képződését 


Emeli az életenergiát, meghosszabbítja az életet
A VÍZ A LEGHATÁSOSABB FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ


Sajnos manapság a televízió a fájdalomcsillapító reklámoktól hangos, de kevés szó esik arról, hogy igazából a víz a leghatásosabb fájdalomcsillapító és minden kezelésnek a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelével kellene kezdődnie.


Sokan szenvednek manapság a legkülönbözőbb fájdalmaktól, mint ízületi gyulladás, gyomorégés, hátfájás, migrén, vastagbélgyulladás, izomrost fájdalom, szívtáji fájdalom és rengeteg tabletta, gyógyszer fogy emiatt.

De sajnos a gyógyszerek sosem az okot, csak a tüneteket kezelik. Ezért, ha fájdalmunkat fájdalomcsillapító tablettákkal kezeljük, nézzük meg előtte, hogy mindent megetettünk-e annak érdekében, hogy megtaláljuk fájdalmunk kiindulásának okát és azt próbáltuk-e kezelni.

Érdekes felfedezéseket tett Dr. Batmanghelidj kutató orvos, aki évtizedeken keresztül kutatta a víz gyógyító hatását. Őszerinte:

A test fájdalom formájában mutatja meg a kiszáradást. Attól függően, hogy hol helyezkedik el a kiszáradt terület, ott jelentkezik a fájdalom is. Nagyon egyszerű dolog ez, elmagyaráztam, mint meghívott előadó ezt az összefüggést nemzetközi konferenciákon a rákról, elmondtam, hogy az emberi test a kiszáradást úgy jelzi, hogy fájdalmat hoz létre, a fájdalom a víz hiányát jelzi a testben; valójában a víz hiánya a mögöttes oka a legtöbb egészségügyi problémának társadalmunkban. …De sajnos ez az információ az orvosi társadalmon keresztül nem jut el a nagyközönséghez, mert ez nem hoz pénzt a konyhára.” – Dr. Batmanghelidj


Dr. Batmanghelidj állítása szerint mögöttes érdekek tartják vissza azt az információt az emberek elől, hogy a víz gyógyít. De ez még nem jelenti azt, hogy nekünk be kell dőlni minden propagandának, hanem a saját sorsunkat a kezünkbe vehetjük. Ha betegek vagyunk, mi is utánajárhatunk az okoknak, kihámozhatjuk az igazságot és sokszor rájöhetünk, hogy betegségünk forrása az életmódunk. Az, hogy tápanyagszegényen táplálkozunk, illetve nem isszuk meg a napi vízadagunkat, ezek sokszor éveken és évtizedeken keresztül fennálló hiányosságok. Ne csodálkozzunk, hogy a szervezetünk egy adott ponton bedobja a törölközőt.

Bármilyen betegségben szenvedünk, előbb ellenőrizni kell, hogy az alapok rendben vannak-e nálunk, mint például, hogy elégséges mennyiségű tiszta vizet fogyasztunk-e nap mint nap.

A japánok például használják az éhgyomorra való vízivást a gyógyászatban. A vízkúra évszázadok óta elismert ősi gyógyászati módszer japán orvosi körökben.


MOST NÉZZÜK MEG, MI A TUDOMÁNYOS MAGYARÁZAT AMÖGÖTT, HOGY A VÍZ EGY TERMÉSZETES FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ SZER:

Dr. Batmanghelidj, aki egész életét tette fel a víz kutatására, a következő összefüggést fedezte fel, ami alapjaiban megrengette az orvostudomány addig ismert állásfoglalását:

A krónikus fájdalmat a testben, amit nem lehet megmagyarázni semmilyen sérüléssel vagy gyulladással, mindenekelőtt krónikus vízhiányként kell értelmezni, azon a területen, ahol a fájdalmat észleljük. Ezekre a fájdalom jelzésekre elsődlegesen és kizárólagosan úgy kell tekintenünk, mint a dehidratáció intő jeleire a testben, mielőtt bármilyen bonyolult eljárást erőltetnénk a páciensre.” - Dr. F. Batmanghelidj


Az emberi szervezet egy bio-elektromos víz gépezet, ami 20 kilogrammonként 1 liter vizet igényel az üzemeléshez. A vér maga is nagy százalékban vízből áll. A tüdőfolyadék, ami a hulladékot és tápanyagokat szállítja, négyszer annyi, mint a testben található vér összesen és abból a vízből áll, amit fogyasztunk. Szó szerint minden egyes sejt, amiből a test áll, az életét a friss, tiszta vízellátásnak köszönheti. Ha a test nem kapja meg az állandó és megbízható vízellátmányt, el kell döntenie, hogy némely funkcióktól megvonja a vizet, hogy a rendelkezésre álló víz felosztható legyen a létfontosságú működésekhez. Például az agy teljes prioritást élvez és amíg meg nem kapja a számára nélkülözhetetlen vízmennyiséget, addig bizonyos szervek vízellátását a szervezet visszafogja.


Dr. F. Batmanghelidj felfedezése szerint, ha fájdalom jelentkezik bármilyen szervünkben vagy testrészünkben, az annak a jele, hogy az a terület krónikusan dehidratált. A fájdalom tehát a dehidratációt jelző érzet. Ezért a fájdalomcsillapítás a lehető legrosszabb, amit tehetünk, mert elnyomjuk testünk jelzését és a dehidratáció tovább folytatódik vagy akár súlyosbodik is.

Azt lehet mondani, hogy a beszedett fájdalomcsillapítónak csak egyetlen jó oldala van: a víz, amivel bevesszük.